Üzleti utaztatás

Üzleti utaztatás

Ön csak az üzlettel foglalkozzon –  utazását mi megszervezzük!

Az IBUSZ Magyarországon 57 egységből álló országos lefedettségű irodahálózatából 21 rendelkezik IATA – engedéllyel. A légitársaságokkal kötött szerződések és több évtizedes együttműködéseknek köszönhetően garantáltan versenyképes árakat biztosítunk megrendelőinknek, a világ bármely pontjára. Üzleti partnereink gyors és magas szintű kiszolgálása érdekében több helyfoglalási rendszer kínálatait hasonlítjuk össze folyamatosan, így mindig több ajánlatot készítünk. Stratégiai fontosságú partnereink: Lufthansa csoport (Lufthansa, Swiss Airlines, Austrian Airlines, SN Brussels Airlines), AF csoport (Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Delta Airlines, Alitalia), Turkish Airlines, Qatar Airways.

Egy üzleti út igen fontos eleme a megfelelő színvonalú és kedvező fekvésű szállás. Nagy kapacitással rendelkező szállodafoglalási rendszereink használatával a legváltozatosabb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

A színvonalas kiszolgálásra és ügyintézésre nem csupán a szakmailag felkészült kollégák jelentenek garanciát. 2009 októbere óta az IBUSZ a világ 5. legnagyobb üzleti utaztatójaként számon tartott Egencia S.A. hivatalos magyarországi képviselője, így a legmodernebb üzleti alkalmazások állnak ügyfeleink rendelkezésére. 2012-ben ISO minőségbiztosítási rendszerünk megújításra került a corporate utaztatás terén, amely garantálja a minőségi üzleti utaztatást.

Amit kínálunk Önnek:

  • Igénytől függően biztosítunk menetjegyet: repülőre, vonatra, autóbuszra, hajóra
  • Egyedi igényekhez igazodva legalább 3 ajánlatot adunk, amelyek közül a megbízó saját szempontjai szerint kiválaszthatja a legoptimálisabbat
  • Dedikált ügyintézőt biztosítunk
  • Azonnal értesítjük a változásokról és vis maior helyzetekről
  • Ügyfeleink részére a szerződéses partnerszállodákban corporate árakat biztosítunk
  • A menetjegy- és szállásfoglalás mellett autóbérlését is elintézzük legmegbízhatóbb partnereinknél (Hertz, Eurent, Avis, Alamo, National, Sixt)
  • Szükség esetén 24 órás ügyeletet biztosítunk
Azonnali üzenetküldés

Név (kitöltendő)

Email cím (kitöltendő)

Tárgy

Üzenet

Rólunk mondták

„Profi munkát végeztek, amelynek híre 14 európai országba jutott el és ezáltal szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy az utóbbi közel tíz év legjobb és a legeredményesebb kongresszust sikerült megrendeznünk Magyarországon.”
MADOSZ

„Tekintettel arra, hogy a Richter Gedeon Rt maximálisan elégedett az IBUSZ Utazási Irodák Kft szolgáltatásaival és professzionális munkájával, a jövőben is szeretné folyatatni a sikeres együttműködést.”
Richter Gedeon Zrt.

Referenciák megtekintése