Konferenciaszervezés

Konferencia

Ne vesszen el a konferenciaszervezés útvesztőjében – mi segítünk Önnek, mert ügyelünk a részletekre.

Magyarországon és a világ bármely pontján számtalan lehetőség áll rendelkezésére, hogy megtalálja azt a helyszínt, ahol elképzelései, igényei szerint leginkább meg tudja szervezni konferenciáját. A helyszínkiválasztáson túl azonban még számos megoldandó feladat áll a színvonalas konferencia lebonyolítása előtt.

Profi szakmai MICE csapatunk a megbízó egyedi igényeinek megfelelően, teljes körűen megszervezi és lebonyolítja rendezvényét. A költségvetés elkészítésétől kezdve a szerződéskötéseken át folyamatos kapcsolattartás mellett ügyelünk minden részletre: megtervezzük a konferencia arculatát, megszerkesztjük annak kiadványait, biztosítjuk a transzfereket, lebonyolítjuk a szállásfoglalásokat és a kiegészítő – vagy szakmai programok szervezése is a mi feladatunk.

Igény esetén a rendezvény arculatához igazodó honlapot működtetünk, amelyen keresztül a delegáltaknak lehetőség nyílik: információszerzésre, regisztrációra, szállásfoglalásra és online számlafizetésre.

Amit kínálunk Önnek:

  • Vállaljuk pályázati dokumentációk megírását
  • Elkészítjük a konferencia részletes költségvetését, amelyet folyamatos aktualizálunk, és amelynek alakulásáról a Megbízót rendszeresen és tételesen tájékoztatatjuk
  • Igényeknek és a rendelkezésre álló forrásoknak megfelelően kiválasztjuk a konferencia helyszínét Magyarországon és külföldön
  • Előkészítjük a szerződéskötéseket
  • Megtervezzük a konferencia témájához, a megbízó imázsához igazodva a konferencia arculatát
  • A helyszín közelében különböző kategóriájú szállások biztosítunk a delegáltak részére, amelyeknek kontingenskezelését felügyeljük
  • Megtervezzük, megszerkesztjük és kivitelezzük a rendezvényhez kapcsolódó nyomdai munkákat
  • Biztosítjuk a konferencia informatikai, technikai háttérét
  • Teljes körűen megszervezzük és kivitelezzük a konferenciához tartozó kiállítást

 

Azonnali üzenetküldés

Név (kitöltendő)

Email cím (kitöltendő)

Tárgy

Üzenet

Rólunk mondták

„Profi munkát végeztek, amelynek híre 14 európai országba jutott el és ezáltal szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy az utóbbi közel tíz év legjobb és a legeredményesebb kongresszust sikerült megrendeznünk Magyarországon.”
MADOSZ

„Tekintettel arra, hogy a Richter Gedeon Rt maximálisan elégedett az IBUSZ Utazási Irodák Kft szolgáltatásaival és professzionális munkájával, a jövőben is szeretné folyatatni a sikeres együttműködést.”
Richter Gedeon Zrt.

Referenciák megtekintése