Céges események

Céges események

Az üzleti siker titka a céges rendezvények esetén is a részletekben rejlik. Az IBUSZ MICE  csapata professzionális rendezvényszervezésben is megbízható, kreatív partner.

A néhány fős üzleti ebédtől a vállalati sportnapig, a jubileumi ünnepségektől a partneri partikon át a cégavatókig, bármilyen rendezvény teljes körű megszervezésében és lebonyolításában is számíthat ránk.

Az elvárások figyelembe vételével az eseményhez és a céges arculathoz is tökéletesen illeszkedő helyszíneket, vendéglátást, tematikát, valamint szakmai és szórakoztató programokat tudunk ajánlani. Minden esetben szem előtt tartjuk a minél ötletesebb és kreatívabb megvalósítást, ezzel is biztosítva, hogy a vendégek és résztvevők élményekkel gazdagodjanak.

Amit kínálunk Önnek:

  • Megszervezzük elegáns, exkluzív helyszínen kis és nagy létszámú üzleti ebédjét, vacsoráját
  • Teljes körűen megszerezünk, lebonyolítunk céges partikat, vállalati családi napokat, tematikus rendezvényeket
  • Segítünk kiválasztani a legjobb helyszínt közgyűléséhez, workshop – okhoz, amelyek teljes körű megszervezését is vállaljuk
  • A szakmai rendezvényeket igény esetén kreatív csapatépítő tréningekkel színesítjük
  • A rendezvényeken delegált kollégáink biztosítják a helyszíneken az események zökkenőmentes lebonyolítását
Azonnali üzenetküldés

Név (kitöltendő)

Email cím (kitöltendő)

Tárgy

Üzenet

Rólunk mondták

„Profi munkát végeztek, amelynek híre 14 európai országba jutott el és ezáltal szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy az utóbbi közel tíz év legjobb és a legeredményesebb kongresszust sikerült megrendeznünk Magyarországon.”
MADOSZ

„Tekintettel arra, hogy a Richter Gedeon Rt maximálisan elégedett az IBUSZ Utazási Irodák Kft szolgáltatásaival és professzionális munkájával, a jövőben is szeretné folyatatni a sikeres együttműködést.”
Richter Gedeon Zrt.

Referenciák megtekintése